Ще 13 окупантів здалися в полон на Таврійському напрямку - Тарнавський

На Таврійському напрямку за минулу добу до полону здалися ще 13 російських військовослужбовців, та загалом за тиждень у полон здались майже 30 за загарбників. Про це повідомив Командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму телеграм-каналі 26 листопада.

"Минулої доби ще 13 окупантів здалися в полон. Загалом, за тиждень, в операційній зоні ОСУВ Таврія майже 30 військовослужбовців противника вчинили так само - вибрали життя, замість безглуздої смерті у "м'ясних" штурмах", - зазначив Тарнавський.

Він додав, що загальні втрати ворога склали 639 особи.

Також Командувач ОСУВ "Таврія" повідомив, що на визначеному напрямку знищено 13 одиниць військової техніки. Зокрема, 3 танки, 2 ББМ, 1 артсистема, 1 ПТРК, 3 БпЛА, 3 автомобілі. 

Також знищено 3 склади боєприпасів та 1 важливий об’єкт окупанта. Ще 15 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Як повідомлялось раніше, українські захисники ліквідували за добу майже 1100 окупантів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті