Сенатор США: Медведєву "пора протверезіти", а росія отримає відповідь від НАТО в разі ядерного удару по Україні

США розглядатимуть використання росією ядерної зброї в Україні як напад на блок НАТО. Про це 1 серпня заявив сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем, коментуючи нову серію ядерних погроз від заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва. Про це повідомляє опозиційний Кремлю Телеграм-канал The Moscow Times.

За словами Грема, адвоката жорстких санкцій щодо Москви й одного з авторів законопроєкту про конфіскацію активів близьких до Кремля олігархів, Медведєву та іншим прихильникам ядерного удару "пора протверезіти".

"Вам потрібно зрозуміти, що це буде атакою на саме НАТО, враховуючи близькість України до території НАТО", - написав Грем у Twitter.

Як повідомлялося, у Сенаті США зареєстрували проєкт резолюції: якщо РФ використає ядерну зброю в Україні, це вважатиметься нападом на НАТО.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті