Секретар РНБО анонсував, що гучні звільнення Генпрокурорки та глави СБУ не будуть останніми

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував звільнення генпрокурорки Ірини Венедіктової і глави СБУ Івана Баканова, заявивши, що це не останні звільнення. Про це він повідомив у ефірі "24 каналу".

За його словами, треба поважати рішення ВР про звільнення та не драматизувати тих чи інших речей. "Це відбулося, і життя кожної людини не закінчується на той чи іншій посаді", - сказав він.

"Давайте більш спокійно до цього відноситися, ... деякі кажуть, що узурпація влади і прізвища називаються... Я прихильник того, що треба працювати з документами, Я думаю, що це буде не останнє звільнення, ми ще будемо бачити певні процеси. Це життя, воно не може зупинятися", - зазначив Данілов.

Як повідомлялось, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов на нараді заявив, що під ознаки, визначені законом «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)», на сьогодні підпадають близько 86 осіб.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті