СБУ затримала інформаторку окупантів, яка наводила удари на склади боєприпасів під Харковом

Служба безпеки України в Харківській області затримала пособницю РФ, яка наводила удари окупантів по складах боєприпасів у регіоні. Про це 21 березня повідомляє пресслужба СБУ.

"Служба безпеки затримала ще одну інформаторку російських спецслужб під час стабілізаційних заходів на звільнених територіях Харківської області. Зловмисниця збирала розвіддані про місця базування та переміщення підрозділів Сил оборони в Куп'янському районі", - повідомили у спецслужбі.

За даними слідства, російська спецслужба залучила жінку до негласної співпраці через її чоловіка, який перебуває на території країни-агресора. У підсумку жінка фотографувала військові об'єкти і відправляла дані росіянам через месенджери.

"Насамперед агресора цікавили локації зберігання військової техніки, зброї та боєприпасів ЗСУ на прифронтових територіях регіону. Розвідінформація була потрібна ворогу для підготовки прицільних ракетних ударів по українських об'єктах", - додали в СБУ.

Наразі фігурантці повідомили про підозру. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує до восьми років в'язниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Кіровоградщині затримали агентку РФ, яка розвідувала локації підприємств оборонпрому.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті