СБУ шукає зрадників і колаборантів на Миколаївщині та Херсонщині

Служба безпеки України проводить стабілізаційні заходи на Херсонщині та просить допомогти у пошуку зрадників та колаборантів у Миколаївській та Херсонській областях. Про це 15 листопада повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники СБУ проводять активні стабілізаційні заходи на щойно деокупованих територіях нашої країни. Вони потрібні для розкриття ворожих агентів, зрадників та колаборантів, а також щоб задокументувати всі злочини рашистів", - повідомили співробітники спецслужби.

У зв'язку із цим СБУ також закликає українців допомогти з пошуком зрадників на звільнених територіях Миколаївщини та Херсонщини. Все це допоможе зібрати доказову основу. А це, своєю чергою, дозволить притягнути винних до відповідальності.

"У цій роботі нам дуже важливі свідчення місцевих жителів! Якщо ви маєте інформацію про посібників ворога, а також інтернет-агентів, використовуйте чат-бот", додали в СБУ.

Також у чат-бот можна повідомити про пересування ворожої техніки.

Нагадаємо, раніше СБУ повідомили, що затримали у Херсоні переодягненого військового РФ.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті