СБУ у Харкові заарештувала аферистів, які під видом поліції грабували місцеве населення

Служба Безпеки України заявила про затримання злочинної групи, яка грабувала жителів Харкова. Про це йдеться у телеграм-каналі відомства.

Зловмисники діяли під виглядом правоохоронців, тому їм вдавалося уникати викриття.

"Учасники банди вчиняли збройні «нальоти» на оселі громадян та «вибивали» з них гроші та інші цінні речі. Нападники залякували людей зброєю, застосовували до них насильство та погрози фізичної розправи. До складу банди входили особи, раніше засуджені за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема за умисне вбивство", - розповіли в СБУ.

Співробітники СБУ затримали п'ятьох активних учасників угруповання: трьох – після вчинення розбійного нападу, ще двох – при спробі приховати вогнепальну зброю. Ще одного з фігурантів оголошено у розшук.

Як повідомлялося раніше, СБУ запобігла витоку секретних технологій з виробництва авіадвигунів для винищувачів

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті