СБУ оголосила про підозру депутату Госдуми РФ Водолацькому, який віддавав накази обстрілювати позиції ЗСУ

Депутату Госдуми РФ Віктору Водолацькому оголошено про підозру за участь у війні проти України. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як зазначили у відомстві, депутат виконує доручення кремля на непідконтрольній території Луганської області. По всіх його діях вже зібрано доказову базу.

"Після 24 лютого минулого року він незаконно перетнув державний кордон та «проінспектував» діяльність окупаційних органів у Луганську, Попасній, Щасті та Станиці Луганській. Під час поїздки організував роздачу місцевим колаборантам партквитків «єдиноросів» та закликав «депутатів лнр» уніфікувати «законодавство» квазіутворення за російським зразком. Також Водолацький відвідав місця базування окупантів на східному фронті. Там він знявся у пропагандистському відео, на якому віддає команду заряджати гармату та стріляти по позиціях Сил оборони", - розповіли в СБУ.

Як повідомлялося раніше, СБУ арештувала майно Новинського на понад 3,5 мільярди гривень

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті