Збірна України розгромила Вірменію у Лізі Націй

Збірна України у матчі Ліги Націй УЄФА 24 вересня розгромила Вірменію на виїзді. Матч закінчився із рахунком 0:5.

Матч у Єревані розпочався з кількох небезпечних контратак вірменської збірної на ворота Андрія Луніна, проте загалом наша команда виглядала небезпечнішою. На 22-й хвилині синьо-жовтим вдалося реалізувати цю перевагу – Миколенко, Циганков та Зубков розірвали захист суперника, а Олександр Тимчик відкрив рахунок у матчі, замкнувши простріл.

Перший тайм закінчився із рахунком 0:1. Проте у другому таймі українці додавили суперника. Спочатку на 57-й хвилині Зубков у дотик переправив м'яч у ворота після пасу від Тимчика. А на 69-й хвилині всі питання про переможця у матчі зняв Артем Довбик, який переправив м'яч у ворота після напівудару-напівнавісу від Зубкова.

На 81-й хвилині Данило Ігнатенко, який уперше вийшов у старті збірної, забив свій дебютний гол. Артем Довбик відпасував нашому опорнику під удар з лінії штрафного майданчика, з яким не впорався воротар збірной Арменії Давид Юрченко. 

Фінальну ж крапку в матчі на 84-й хвилині поставив Артем Довбик, який розібрався у воротарській з кількома суперниками та підсік м'яч над кіпером.

Таким чином, завдяки цій розгромній перемозі збірна України зберегла шанси на перше місце в групі та підвищення до дивізіону А Ліги Націй.

Ліга Націй УЄФА. Ліга В. Груповий етап.

Вірменія – Україна – 0:5 (0:1, 0:4)

Голи: 0:1 Тимчик (22); 0:2 Зубков (57); 0:3 Довбик (69); 0:4 Ігнатенко (81); 0:5 Довбик (84).

Нагадаємо, що у попередньому матчі збірна Шотландії без шансів обіграла Україну.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті