Найскладніша ситуація на Донбасі. Британська розвідка оновила карту воєнних дій (ФОТО)

Розвідка Британії оновила карту бойових дій в Україні. Найскладнішою ситуація залишається на Донбасі, де росіяни здійснюють масовані штурми, але ЗСУ стримують ворога. Про це повідомляє 7 грудня Міноборони Великобританії у Twitter.

За даними карти, українські сили відбили атаки росіяни в районах таких населених пунктів Білогорівка (Луганська область) та Верхньокам’янське, Спірне, Яковлівка, Бахмут, Біла Гора, Курдюмівка, Новобахмутівка, Мар’їнка і Новомихайлівка (Донецька область).

Втім, помічається незначне просування ворога на східних околицях Бахмуту, але місто оточити противнику не вдається. Однак район Бахмута та Авдіївки під постійними ударами окупантів.

Зокрема, на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій.

При цьому на інших напрямках російські війська намагаються утримати тимчасово захоплені території та стримати ЗСУ.

Тим часом на півдні противник продовжує боронитися. Зокрема, на сході Херсонської області. Під ударом ворога безпосередньо Херсон та його околиці - правий берег Дніпра.

Як повідомлялося раніше, кількість бойових вильотів російської тактичної авіації над Україною значно скоротилася.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті