На концерт у Лужниках за участю путіна набирають масовку за 500 рублів

По 500 рублів обіцяють заплатити охочим прийти на концерт-мітинг у Москві, присвячений роковинам визнання росією "незалежності" так званих "ДНР" та "ЛНР". Оголошення в інтернет-каналах, де набирають масовку на кінозйомки та інші заходи, виявило видання "Можемо пояснити", - повідомляє "Радіо Свобода".

Крім того, деякі студенти московського політехнічного університету отримали повідомлення з проханням прийти на концерт безкоштовно і привести друзів. Бажаючих потрібно надіслати фотографії своїх паспортів для перевірки ФСО.

Імовірно, йдеться про концерт, анонсований на 22 лютого у Лужниках за участю путіна. Планова аудиторія концерту – 200 тисяч людей, повідомляють російські ЗМІ.

Видання "Можемо пояснити" уточнює, що на минулорічний вересневий мітинг-концерт з нагоди анексії чотирьох регіонів України масовку набирали на той самий час – 3 години, але тоді оплата масовки була втричі вищою: до 1500 рублів.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті