Рух "Жовта стрічка" запустив флешмоб спротиву російській окупації та звернувся до Ілона Маска

Громадянський рух "Жовта стрічка" запустив флешмоб на честь спротиву російській окупації, у якому звернувся до мільярдера-винахідника Ілона Маска щодо його слів про "відсутність опору на окупованих РФ територіях України". Про це повідомляється у Телеграм-каналі руху.

Активісти нагадали, що 24 жовтня на платформі "X" Маск заявив, що на тимчасово окупованих територіях України серед місцевих жителів немає антиросійських настроїв. 

"Але є одне але, український рух спротиву зростає щодня. На цих фото ви можете бачити Ялту, Мелітополь, Макіївку та Луганськ. Попри російську окупацію, українці продовжують чинити спротив рашистам", - йдеться в повідомленні.

Рух спротиву просить долучатися до флешмобу за хештегом #ElonWeAreHere у соцмережах і закликає українців в окупації залишати надпис на рублях, плакатах і графіті.

"Давайте нагадаємо всім, хто має якійсь необґрунтовані сумніви, що нас більше!", - зазначили у "Жовтій стрічці".

Як повідомлялося, рух опору "Жовта стрічка" створив чат-бот, щоб фіксувати воєнні злочини РФ на окупованих територіях.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті