Розвідники ГУР уразили російський зенітно-ракетний комплекс "Тор"

Воїни Головного управління розвідки  (ГУР) завдали удару по російському зенітно-ракетному комплексу "Тор". Про це ГУР МО повідомило у Телеграм 20 січня. 

Як повідомляється, ворожий ЗРК у російсько-українському прикордонні виявили військовослужбовці 1-го дивізіону 15-ї окремої бригади артилерійської розвідки "Чорний ліс". 

"Оператори ГУР МО України підняли в небо БПЛА “Warmate 3.0” і вирушили за наданими дружнім підрозділом координатами. На підльоті росіяни спробували збити дрон ракетою з "Тора", але промазали ― ударний БПЛА продовжив рух. Внаслідок успішного вогневого ураження ворожої цілі москва втратила черговий дороговартісний зенітно-ракетний комплекс", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, розвідники Російського Добровольчого корпусу (РДК) провели операцію на Брянщині, під час якої знищили УРАЛ 4320 і особовий склад прикордонних сил ФСБ.

Як повідомлялося, воїни 47-ї бригади показали відео бою на Авдіївському напрямку. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті