Роздертий рашистами Сєвєродонецьк лежить у руїнах

Окупований російськими військовими Сєвєродонецьк лежить у руїнах, зараз це - місто-згарище. Про це у Телеграм повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Він додав відео зруйнованого рашистами Льодового палацу.

"Так зараз виглядає символ тимчасового обласного центру. У червні мешканців Луганщини приголомшила новина, що Льодовий палац згорів внаслідок рашистського влучання. Згоріла п’ятдесятирічна історія. 5000 сєвєродончан (саме стільки вміщувала зала) більше не відвідають концерт на кращій сцені міста… росіяни умисно закидали Льодовий снарядами…і не лише його - знищено багато культових споруд, які були легендами Сєвєродонецька", - пише Гайдай. 

"Випалене місто ледь живе, орки знущаються над місцевим населенням, не забезпечуючи нормальних умов для життя. Без світла, газу, води, мобільного зв‘язку, медицини, освіти…але з пунктами обігріву, награними ремонтами, затопленими багатоповерхівками... і солодкою пропагандою - «руський мир» у всій красі", - констатував Гайдай.

"Дочекайся нас, рідне Місто...", - додав він.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті