Росіяни намагаються захопити Нью-Йорк і Мар'їнку на Донеччині - бої продовжуються

Українські війська продовжують відбивати атаки окупантів на Нью-Йорк, Невельське та Мар'їнку. Про це у ранковому зведенні від 21 серпня повідомляє Генштаб.

"Продовжуються бойові дії у напрямках Залізна Балка – Нью-Йорк та Новоселівка – Нью-Йорк", - повідомили українські військові.

Також на Бахмутському напрямку окупанти обстрілювали з танків, ствольної та реактивної артилерії Соледар, Яковлівку, Зайцеве, Шуми та Залізне. Авіаударів зазнали Зайцеве, Бахмут і Соледар.

Тривають бої і на Авдіївському напрямку, де рашисти намагаються наступати на Невельське з боку Пісок та Лозового, а також на Мар'їнку з боку Старомихайлівки.

Крім цього, на цьому напрямі було зафіксовано обстріли Мар'їнки, Водяного, Олександрівки та Пісок. Авіаудари рашисти нанесли по Авдіївці, Новобахмутівці, Мар'їнці, Водяному та Красногорівці.

"Вели повітряну розвідку БПЛА в районах населених пунктів Покровськ, Красногорівка, Веселе та Опитне", - додали в Генштабі.

Раніше з'явилася інформація, що РФ доведеться зняти частину сил із фронту для посилення захисту Криму.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті