Росіяни намагаються просунуться до Бахмуту з Попасної - Гайдай

Російські окупанти понесли значні втрати, але попри це все одно намагаються організувати наступ на Бахмут з території Луганщини. Про це написав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму телеграм-каналі 2 серпня.

"Окупанти зосередили основні сили на Бахмутському напрямку. Але шлях до міста пролягає через міцну оборону ЗСУ на Луганській землі. В росіян порушений морально-психологічний стан, через те, що їх наступ не має очікуваного успіху. Із отриманням ЗСУ далекобійної артилерії окупантам тепер і важко засинати, бо можна не побачити світанку. Як от вчора у Первомайську. Чи знайти лише попіл замість складу зі зброєю. 

Крім цього, вони щодня втрачають бійців та техніку під час своїх чисельних атак. Так, за 1 серпня ворогом нанесені два потужних ракетних удари – загалом випущено вісім ракет. Зафіксовано чотири авіаудари по населених пунктах. Сім разів росіяни використовували артилерійську підтримку, ще двічі використовували міномети, залучали танки", - розповів Сергій Гайдай.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ відбили штурм рашистів у чотирьох населених пунктах в районі Бахмута

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті