Росіяни відправлять на оборону Криму москвичів, петербуржців та строковиків

Російські окупанти мають намір збільшити свій контингент у Криму шляхом залучення нових мобілізованих громадян РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства Оборони України у своєму телеграм-каналі 31 серпня.

За даними розвідки, військові комісаріати Москви та Санкт-Петербурга активізували призов до служби в армії.

"Призваними під час прихованої мобілізації “москвичами” та “пітерцями” будуть комплектуватися військові частини дислоковані в Криму. Крім того, з метою доукомплектування військових частин зс рф, дислокованих на тимчасово окупованій території АР Крим та посилення оборони Кримського півострову, командувачем Південного військового округу генералом армії Дворніковим Олександром Володимировичем (т.зв. "сирійським м'ясником") було прийнято рішення відправити в Крим 1200 військовослужбовців строкової служби", - йдеться у повідомлені ГУР.

Як повідомлялося раніше, РФ планує мобілізувати до 90 тисяч нових військовослужбовців

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті