Росіяни обстріляли шість громад Сумщини за день, поранені двоє людей (ФОТО)

Окупанти обстріляли шість громад Сумської області протягом дня 27 серпня. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький на своїй сторінці у Facebook.

"З 10 ранку до 10 вечора по прикордонню області зі сторони РФ прилетіло понад 220 снарядів та мін", – написав Живицький.

Уточнюється, що під обстрілом були території Хотінської, Миропільської, Білопільської й Краснопільської громад Сумського району, Зноб-Новгородської громади Шосткинського району та Новослобідської громади Конотопського району.

Підкреслюється, що в результаті обстрілу Новослобідської громади поранено двох людей – це члени однієї родини, міна прилетіла просто в їхній будинок.

Як зазначає Живицький, в селі також пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, поранено худобу.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу одного із сіл Білопільської громади пошкоджена повністю уся інфраструктура села.

"Сюди прилетіло близько півсотні мін, сталися пожежі у будівлях училища, школи, дитячого садка, пошти, – сказано в повідомленні. – Пошкоджені приватні будинки. Деталі уточнюється, постраждалих, попередньо, немає".

Раніше повідомлялось, що рашисти обстріляли п'ять громад на Сумщіні 26 серпня, четверо людей отримали травми.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті