Росіяни 2 дні тримали у заручниках українців, які їхали із Запоріжжя до рідних в окупації – Федоров

Російські окупанти майже два дні протримали у заручниках українців, які хотіли проїхати із Запоріжжя на окуповану територію області до своїх рідних. Про це 4 грудня у Telegram заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Нагадаю, 2 грудня рашисти змусили людей, які їхали із Запоріжжя підтримати близьких в окупації, за мінусової температури ночувати на узбіччі дороги. Але продовженням цього терору став черговий терор. З тих цивільних, які на морозі ночували у Василівці, 8 авто так і не пустили", - повідомив Федоров.

При цьому, за даними мелітопольського міського голови, деяких людей одразу депортували у бік Запоріжжя, а інших "покатали". Спочатку людей відвезли до так званої "комендатури" окупованого Мелітополя, тільки після цього повернувши їх до Василівки.

"До всіх людей орки застосували тотальний огляд, перевіряли надто нервово. До окремих мирних беззбройних мешканців застосували фізичну силу – били прикладом автомата", - зазначив Федоров.

Мало того, після двох днів безпричинного терору люди змушені були повернутися до Запоріжжя, додав він.

Нагадаємо, раніше Федоров повідомляв, що на Запоріжжі російські окупанти бояться обстрілів та прикриваються колоною авто із мирними жителями.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті