"Росія завжди кине": у "ДНР" конфіскували майно відомих екс-регіоналів

Окупаційна "влада" частини територій Донецької області "видала указ" про конфіскацію майна відомих екс-регіоналів, багато хто з яких традиційно ратував за зближення з росією ще до початку окупації 2014 року. Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Фейсбуці.

"Гауляйтер Пушилін підписав указ про конфіскацію майна одіозних донецьких регіоналів, які роками виступали за зближення з Росією та просували на Донбасі російський світ", - пише він.

За інформацією Казанського, у списку Рінат Ахметов, Юра Єнакіївський, брати Клюєви, Раїса Богатирьова, Віктор Пшонка, Володимир Рибак, Валентин Ландик, Юрій Бойко, Анатолій Близнюк та навіть нікчемний комуніст Петро Симоненко.

"Всім Росію відплатила за довгі роки служби. Тепер все їхнє майно на окупованих територіях офіційно відтиснули", - констатував Казанський.

"Але найсмішніше, що до списку потрапили навіть Микола Левченко та Сергій Богачов. Вони навесні 2014 року відкрито закликали Донбас боротися з «київською хунтою» і фактично були причетні до створення ДНР. У результаті монстр, якого вони допомагали вирощувати, їх самих же й зжер. Гарний урок для всіх політиків та бізнесменів не тільки в Україні, а й в інших державах. Ніколи не майте справ із Москвою. Росія кине завжди", - прокоментував журналіст.

Як повідомлялось раніше, 30 вересня путін оголосив про "приєднання" окупованих територій Украиїни до росії.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті