Росія кидає морпіхів, десантників і вагнерівців на різні ділянки для виснаження ЗСУ - Череватий

У Збройних силах повідомили, що росія через величезні втрати кидає на схід підрозділи різних військ, зокрема піхоту, танкові та механізовані підрозділи. Про це 24 каналу розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За його словами, на початку повномасштабного вторгнення росія кидала в Україну більш професійний склад свого війська, однак через суттєві втрати зараз відправляє будь-кого, аби вмів тримати зброю у руках.

Він розповів, що на окупованій території Луганщині частково ще залишилися десантники, в районі Вугледара Донецької області перебуває морська піхота, поблизу Бахмута - зеки-вагнерівці. Їхнє завдання - виснажувати Сили оборони своїми атаками.

"Усі ці військові частини вони змушені поповнювати мобілізованими на тлі великих втрат. За цю добу було знищено 510 окупантів, абсолютна більшість з них – на Східному фронті", – зазначив речник Східного угруповання військ.

Тож головною проблемою російського війська є особовий склад, який вони постійно змушені оновлювати, додав Череватий.

Нагадаємо, раніше було опубліковано перехоплення, в якому російський окупант заявив, що у військах рашистів назріває бунт через холод і нестачу їжі. 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті