Російські війська вночі вели обстріл уздовж усієї лінії фронту на Донеччині (ФОТО)

Вночі росіяни вели обстріли вздовж усієї лінії фронту у Донецькій області. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

"Вночі росіяни вели обстріли вздовж усієї лінії фронту", - повідомив він.

У Волноваському районі від обстрілів загинули 2 людини у Вугледарі. Також гучно було в селах Вільне Поле та Бурлацьке Комарської громади — наслідки встановлюємо.

У Покровському районі обстрілів зазнали 5 громад. У селі Костянтинівка одна людина була поранена. У Курахівці — пошкодили ЛЕП. На ранок — черговий обстріл Авдіївки. Також у районі під обстріл потрапило Родинське Покровської громади — 2 людини поранено, 3 будинки пошкоджено.

У Краматорському районі росіяни сьогодні поцілили в дорогу поблизу готелю в Краматорську — поранили одну людину. У Миколаївці знову влучили у будівлю ЦНАПу. Також під обстріли потрапила адмінібудівля Слов'янської ТЕС.

У Бахмутському районі російські снаряди прилітали у Сіверську та Соледарську та Торецьку громади. У Щербинівці пошкоджено три приватні будинки.

Як повідомлялося раніше, російські окупанти за минулу добу вбили п'ятьох мирних жителів Донецької області.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті