Росіяни змушують в'язнів у "ЛНР" вступати до загонів "Шторм-Z", погрожуючи розправою у разі відмови

Російські загарбники змушують в’язнів на окупованій Луганщині вступати до штурмових загонів "Шторм-Z", погрожуючи фізичною розправою у разі відмови. Про це 23 грудня повідомив у Телеграмі голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

За його словами, резерв росіяни поповнюють не тільки на території РФ, а й у колоніях так званої "ЛНР". Зокрема, в Суходольську.

"Коли методи вербування перестали діяти, росіяни почали змушувати вступати до "шторм зет", використовуючи фізичний тиск. Водночас в кого є кошти, може викупити собі свободу – це "закон и порядок русского мира", - зазначив голова ОВА.

Він повідомив, що кількість обстрілів по звільнених селах регіону та позиціях наших військових залишається стабільно високою. Війська РФ переважно б’ють з артилерії, танків, мінометів.

"Тиснув ворог минулої доби на Куп’янській ділянці фронту, де залучав ще й авіацію. Під вогонь росіян потрапили Невське та Білогорівка на Лиманському напрямку. Там задіяні, здебільшого, штурмові підрозділи загарбників", - поінформував Лисогор.

Як повідомлялося, окупанти планують збільшити кількість камер відеоспостереження на Луганщині.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті