Окупанти завдали ракетних ударів по 4 областях - на Хмельниччині є влучання в об'єкт інфраструктури

Російські окупанти вночі, 18 травня, завдали ракетних ударів по Вінницькій, Київській, Полтавській та Хмельницькій областях. Про це в Telegram повідомили представники обласних адміністрацій.

"Сьогодні вночі наша область зазнала чергової терористичної атаки окупантів. Фактів попадання в області не зафіксовано. Постраждалих також немає", - написав голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Проте уламки збитих ракет пошкодили два автомобілі, а також упали в приватних дворах, вибивши скло в будинках. Наразі оперативні групи в області продовжують фіксацію наслідків атаки.

На жаль, у Хмельницькій області цієї ночі було зафіксовано влучання в об'єкт інфраструктури. Вночі в місті пролунала серія вибухів.

"На жаль, є влучання в об'єкт інфраструктури Хмельницького району. Постраждалих немає. Інформація про руйнування встановлюється", - зазначили в Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Своєю чергою у Вінницькій і Полтавській областях уночі також працювала ППО. Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов поки що не уточнив наслідки цієї атаки, а на Полтавщині внаслідок нічної атаки влучань ракет не зафіксовано.

"Вночі в області працювала ППО. Ворожі влучання на території Полтавської області не зафіксовано", - написав голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Нагадаємо, раніше головком ЗСУ Валерій Залужний повідомив, скільки російських ракет за ніч знищили сили ППО.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті