Росіяни застосували артилерію і танки для обстрілів Донеччини, найбільше постраждав Вугледар

Артилерійських і танкових ударів з боку російських військ зазнали Авдіївка, Вугледар, Сіверськ і Часів Яр на Донеччині протягом минулої доби. Про це 11 вересня повідомили обласна військова адміністрація та поліція регіону.

Так, на Волноваському напрямку росіяни 31 раз обстріляли Вугледар, обійшлося без жертв. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, околиць Мар'їнської та Очеретинської громад. 

На Горлівському напрямку пошкоджено три будинки у Дружбі Торецької громади, обстріляно околиці Костянтинівської громади. У Часовоярській громаді пошкоджено три будинки і промислову будівлю.

Внаслідок артилерійського удару в Сіверську поранено мирного мешканця, пошкоджено п’ять будинків у Зарічному Лиманської громади.

Як повідмлялося, іноземні волонтери загинули на Донеччині внаслідок російських обстрілів.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті