Росіяни за добу завдали по Україні 53 ракетних і 15 авіаційних ударів

Російські війська минулої доби завдали 53 ракетних і 15 авіаційних ударів територією України, поранивши і вбивши мирних жителів. Про це 25 червня в ранковому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Загалом упродовж минулої доби ворог завдав 53 ракетних і 15 авіаційних ударів, також здійснив близько 50 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах", - повідомили українські військові.

Зокрема, повідомляється, що напередодні окупанти застосували 40 крилатих ракет Х-101/Х-555, дев'ять ракет Х-22, дві ракети морського базування "Калібр", дві зенітні керовані ракети С-300 і три дрони "Shahed". Наші сили ППО змогли збити всі крилаті ракети, а також один "Калібр" і три дрони-камікадзе.

Ракети Х-22 росіяни спрямували на цивільні об'єкти в Дніпрі та Кривому Розі. Унаслідок усіх цих ударів, на жаль, є загиблі та поранені мирні жителі, зокрема й діти. Також зафіксовано руйнування та пошкодження житлових будинків, цивільних господарських споруд та понад 50 автомобілів.

Окремо в Генштабі підкреслили, що ймовірність ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що ЗСУ за добу збили 41 крилату ракету і три "шахеди".

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті