Росіяни вивозять дітей з окупованої Ясинуватої до російського Челябінська - ЦНС

Росіяни вивозять дітей з окупованої Ясинуватої, що у Донецькій області, до російського Челябінська. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Школярів вивозять через неможливість очного навчання й відмову від дистанційного. Проте вивозити вирішили не в Донецьк, де навчання триває, а у віддалений регіон рф. Відтак, йдеться саме про навмисну депортацію українських дітей з метою їх подальшої асиміляції. Зауважимо, що дітей вивозять без батьків під наглядом "кураторів", - йдеться  у повідомленні.

Батьки ж можуть «виїхати за бажанням», але не секрет, що більшість батьків будуть змушені поїхати за дітьми.

Так званий "глава адміністрації" окупованої Ясинуватої Дмитро Шевченко повідомив про те, що частину ясинуватівських школярів розпочнуть навчання у новому навчальному році у столиці регіону-куратора Челябінської області.

Йдеться про дітей, яких "готові відпустити батьки". У супроводі з учнями поїдуть і деякі вчителі.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті