Росіяни вимагають звільнення посадовців з місцевих адміністрацій у Сватово

Окупаційна влада на Луганщині вимагає від співробітників Сватівської міської адміністрації звільнитися за власним бажанням аби наповнити установу більш лояльними кадрами. Про це розповіли у Генеральному Штабі ЗСУ.

"Московський режим продовжує незаконну інтеграцію тимчасово окупованих територій України до свого суспільно-політичного простору. Так, в населеному пункті Сватове Луганської області, для зміни керівництва в органах місцевого самоврядування, окупанти вимагають, щоб представники адміністрацій та сільських рад звільнилися із займаних посад за власним бажанням. Окупанти планують створити так звані “муніципалітети”, які очолять місцеві колаборанти за результатами псевдовиборів на захоплених територіях у єдиний день голосування в росії 10 вересня", - розповіли у Генштабі.

Як повідомлялося раніше, окупанти підготували на Луганщині списки чоловіків 1996-2005 р.н., яких планують мобілізувати після вересневих "виборів"

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті