Росіяни встановили ялинку перед руїнами драмтеатру в Маріуполі, який нещадно розбомбили у 2022 році

Ялинку, яку Санкт-Петербург подарував Маріуполю минулого року, вирішили встановити біля руїн драматичного театру, - повідомив сайт 0629.

"Акурат на місці, де були написані величезні літери "ДЕТИ". Такі великі, щоб їх побачили російські льотчики, які скидали бомби на Маріуполі, і пожаліли дітей", - пише видання.

Льотчики літери бачили, але дітей не пожаліли. І 16 березня як мінімум одна бомба (а за результатами деяких розслідувань, бомб було дві) впала на дах драматичного театру.

"Сотні загиблих! Трупний сморід тримався в центрі міста майже рік. І ось тепер тут влаштовують пляски і ялинку", - нагадали маріупольські журналісти.

Знайшлася пітерська ялинка. Її встановили на кістках людей, що загинули в маріупольському драмтеатрі, - ФОТО, фото-1

Знайшлася пітерська ялинка. Її встановили на кістках людей, що загинули в маріупольському драмтеатрі, - ФОТО, фото-2

Знайшлася пітерська ялинка. Її встановили на кістках людей, що загинули в маріупольському драмтеатрі, - ФОТО, фото-3

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті