Росіяни поцілили ракетою по Слов'янську та пошкодили "Градами" 12 будинків, котельню і газогін у Костянтинівці

Російські війська обстріляли близько 18 населених пунктів Донецької області минулої доби та завдали поранень чотирьом мирним жителям. Про це повідомила обласна військова адміністрація у Телеграмі 16 жовтня.

Зокрема, ворог завдав ракетного удару по Слов'янську, де поцілив поблизу підприємства на околиці міста.

У Костянтинівці російськими снарядами від РСЗВ "Град" пошкоджено дев’ять приватних будинків, три багатоповерхівки, будівля котельні та газогін. 

Авдіївка протягом доби зазнала ракетного удару і поодиноких обстрілів.

Крім того, росіяни тричі обстріляли Вугледар і чотири рази били по Новоукраїнці, пошкодили будинок. Ще два будинки та адмінбудівля зазнали пошкоджень у Торецьку. У Часовоярській громаді частково зруйновано чотири багатоповерхівки і два приватні будинки. 

Пошкодження інфраструктурних об'єктів та житлових будинків також зафіксовано в Новоселівці Першій, Соловйовому, Сіверську, Торському, Зарічному, Колодязях і Ставках.

Водночас у Курахівській громаді від російських атак зазнали поранень дві людини у Ганнівці. Внаслідок артилерійських ударів травмовані ще дві людини – в Нетайловому та Верхньокам’янському.

Як повідомлялося, цієї зими в Донецькій області підготували до роботи 207 "Пунктів незламності".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті