Росіяни посилили роботу контррозвідки на Донеччині в пошуках партизанів - ЦНС

Російські окупанти посилили контррозвідувальні заходи на тимчасово окупованих територіях Донецької області. Про це 30 червня повідомили в Центрі національного спротиву.

"За інформацією українського спротиву ворог намагається посилити пильність у Донецькій області. Зокрема в Маріуполі та Донецьку спостерігається збільшена кількість співробітників російських каральних структур у цивільному", - повідомили в ЦНС.

Також зазначається, що росіяни провели низку рейдів у районах захопленого облцентру. Зокрема, до Донецька прибули нові групи ФСБ, які займатимуться виявленням "нелояльних елементів". Усе це робиться, щоб боротися з партизанським рухом у регіоні.

Також наголошується, що від початку повномасштабного вторгнення росії, на тимчасово окупованих територіях України активно діють партизанські рухи, які здійснюють диверсії, атакують колаборантів і допомагають нашим воїнам із розвідувальними даними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти почали перевіряти дітей "на лояльність Україні".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті