Росіяни обстрілюють Донеччину: за добу вибухи пролунали в 9 населених пунктах

Російські війська обстріляли девʼять населених пунктів Донецької області протягом останньої доби. Про це повідомила Нацполіція 23 березня.

"Вибухи пролунали в 9 населених пунктах: містах Лиман, Торецьк, селищах Гостре, Гродівка, Очеретине, Ямпіль, селах Катеринівка, Нетайлове, Уманське", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пошкоджено 15 цивільних об’єктів – 11 житлових будинків, магазин, школа, господарча споруда, лінія електропередачі.

"Чотири удари окупанти завдали по Очеретиному – вбили 62-річну жінку, поранили 49-річного чоловіка. Пошкоджено багатоквартирний і три приватних будинки", - повідомил у поліції.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті