Росіяни обстрілювали Донеччину з авіації, артилерії, мінометів. Серед поранених дитина

У Донецькій області окупанти вели вогонь з авіації, артилерії, мінометів. Армія росії поранила цивільних мешканців, серед них – дитина. Про це повідомила пресслужба поліції регіону 9 квітня.

"Окупанти вели вогонь з авіації, артилерії, мінометів. Пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з авіації рашисти били по Авдіївці та Времівці. Інформації щодо жертв та пошкоджень не надходило.

Артилерією російські війська також накрили Торецьк, поранили дитину.

Внаслідок ворожих атак маємо травмованого у Бахмуті.

"Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - уточнили поліцейські.

Також зазначається, що за допомогою поліції евакуйовано ще 219 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 60 040 осіб, серед них 7387 – діти, 2700 – люди з інвалідністю.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті