Росіяни обстрілювали Донеччину на кількох напрямках протягом доби, є загиблі, поранені і руйнування – Кириленко

Російські окупанти обстрілювали Донецьку область на кількох напрямках протягом минулої доби, особливо активно – по Костянтинівській громаді. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 5 травня.

"На Горлівському напрямку ворог активно стріляв по Костянтинівській громаді: поранено 1 людину в Миколаївці, пошкоджено 8 будинків в Предтечиному, 1 будинок у Костянтинівці і 2 адмінбудівлі в Іванопіллі", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що цілий день під обстрілами Торецька громада – пошкоджено 16 будинків, у Нью-Йорку одна людина загинула, троє зазнали поранень. Ще 1 будинок пошкоджено у місті Часів Яр.

Крім того, серед ночі росіяни завдали ракетного удару по промзоні Краматорська, де обійшлось без жертв.

На Волноваському напрямку зруйновано будинок у Максимівці, під вогнем були Новоукраїнка та Вугледар.

На Донецькому напрямку 8 разів під обстріли потрапила Курахівська громада, де пошкоджено 2 будинки: у Ганнівці та Успенівці. Зафіксовано обстріли Авдіївки, Мар'їнки та Георгіївки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Званівці, 1 у Сіверську та 1 у Зарічному Лиманської громади.

Раніше повідомлялось, що росіяни вбили двох мирних мешканців Донецької області за добу – у Нью-Йорку й Бахмуті.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті