Росіяни обстріляли околиці Нікополя - є поранені, зокрема дитина

Російські війська обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, поранивши трьох осіб. Про це 15 травня в Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Сьогодні ворог накривав артилерійським вогнем Нікопольський район. Під удар потрапила Червоногригорівська громада, але найбільше - сам Нікополь. По місту влучили майже три десятки снарядів", - заявив чиновник.

Наразі відомо про трьох постраждалих - серед них і 14-річна дівчина. Її госпіталізували, стан підлітка оцінюють як задовільний. Також поранення отримали чоловіки 42 і 61 року - вони лікуватимуться амбулаторно.

 

"У місті виникло кілька пожеж - горіли господарські будівлі та об'єкт інфраструктури. Усюди з вогнем рятувальники вже впоралися", - додав очільник області.

Унаслідок обстрілу також було пошкоджено 14 п'ятиповерхівок і сім приватних будинків. Одна господарська будівля була зруйнована, ще вісім - розбиті. Зачепило і п'ять автомобілів. Є руйнування на трьох приватних підприємствах і СТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти обстріляли три прикордонні села на півночі Чернігівської та Сумської областей.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті