Росія завдала ракетного удару по підприємству в Кривому Розі

Російські війська під ранок 26 вересня завдали ракетного удару по підприємству в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Про це повідомив голова міської ради оборони Олександр Вілкул.

"Вранці окупанти завдали ракетного удару (попередньо – балістика) по Кривому Рогу. Вдарили по одному із підприємств міста. Усі оперативні служби працюють на місці. Наслідки уточнюються. Головне – без втрат", - зазначив він.

За словами Вілкула, інших обстрілів у Криворізькому районі не було. 

Водночас вночі загарбники тричі обстріляв Нікопольщину на Дніпропетровщині з важкої артилерії. Під удар потрапили районний центр, Мирівська та Червоногригорівська громади. Пошкоджено три приватні будинки, дві господарські споруди, будівля, що не експлуатувалася, 40 сонячних панелей, ЛЕП.

Як повідомлялося, через нічний обстріл у Кривому Розі виникла пожежа у багатоповерховій будівлі.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті