Росія втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж під Бахмутом - Зеленський

Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж під Бахмутом. Про це заявив президент України Володимир Зеленський 14 листопада у відеозверненні.

"Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Витримувати цей їхній натиск надзвичайно складно. І кожен наш воїн, який тримає позиції, кожен наш воїн, який виконує бойові завдання саме там, заслуговує на нашу надзвичайну вдячність. Справжні герої! Що більше російської сили буде знищено зараз під Авдіївкою, то гіршою для ворога буде загальна ситуація, загальний перебіг цієї війни", - наголосив президент.

Він відзначив воїнів 53-ї та 110-ї окремих механізованих бригад і артилеристів 55-ї окремої артилерійської бригади. Усі вони б’ються саме на Авдіївському напрямку й цими днями дали Україні найкращі результати. 

Також президент подякував бригадам,  які воюють на інших напрямках і заслуговують вдячності. Це 57-а окрема мотопіхотна бригада - ії воїни захищають Куп’янський напрямок. І на Лиманському напрямку працює 68-ма окрема єгерська бригада. 

"І, звичайно, Бахмутський напрямок. Артилеристи 26-ї бригади, 92-га окрема штурмова бригада та 30-та окрема механізована бригада. Я дякую всім вам, воїни", - сказав Зеленський.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті