Росія через обстріл ринку в Донецьку запросила екстрене засідання Радбезу ООН за участю Лаврова

Росія через обстріл ринку в Донецьку і загибель мирних жителів запросила екстрене засідання Радбезу ООН за участю міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова. Про це йдеться в повідомленні постійного представництва РФ в ООН.

Вранці в неділю в Донецьку під обстріл потрапив ринок у мікрорайоні Текстильник. Окупаційна влада заявила про загибель 25 мирних жителів і бездоказово звинуватила в загибелі людей ЗСУ.

Як повідомлялося раніше, 16 березня 2022 року Міжнародний Суд ООН зобов'язав Росію негайно припинити військові дії в Україні, розпочаті 24 лютого 2022 року. Росія відмовилася виконувати це рішення суду і, зберігши місце постійного члена Ради безпеки ООН, продовжує виправдовувати російську агресію, масштаби якої продовжують наростати.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті