Російський Іл-76, який зазнав аварії в Бєлгородській області, летів із Близького Сходу курсом на Москву - ЗМІ

Російський Іл-76, який зазнав аварії в Бєлгородській області, летів із Близького Сходу курсом на Москву. Таку версію висуває ТК "Скринька Пандорі".

"Номер борту Іл-76, що впав, - RA-78830", - йдеться в повідомленні.

"Він летів через Єгипет (пролітав над ним), до цього через Саудівську Аравію, до цього через Червоне море та Іран. Зник з радарів він біля Сирії, а потім полетів до Бєлгорода. З Бєлгорода він здійснив свій останній зліт. Летів у бік центральної частини РФ (північно-східний напрямок польоту), але був збитий біля населеного пункту Яблонове Бєлгородської області", - досить докладно аналізує маршрут борту, що розбився, ТК.

"Жодних ознак, що там могли бути полонені. Усе вказує на те, що він привіз зброю зі Сходу", - резюмує "Скринька Пандорі".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті