Російського топ-дипломата знайдено мертвим у турецькому готелі

Керівника департаменту загальноєвропейського співробітництва міністерства закордонних справ РФ Миколу Кобринеця виявили мертвим у його готельному номері в турецькому Стамбулі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на турецький телеканал NTV.

Зазначається, що дипломат прибув до Стамбулу на зустріч послів. Колеги намагались зв'язатись з ним після того, як він пропустив ранкову зустріч, однак марно. Після цього його тіло виявили в готельному номері.

Згідно з попередніми даними слідства, топдипломат помер від серцевого нападу. Наразі його тіло було доставлено в морг для встановлення точної причини смерті

Міністерство закордонних справ РФ підтвердило смерть 62-річного дипломата. Стверджується, що Кобринець помер 12 жовтня. Водночас причини чи інші подробиці його смерті не розкриваються.

Свого часу Кобринець працював на різних посадах у Центральному апараті та за кордоном. З 2006 по 2011 року був заступником постійного представника росії в Європейському союзі.

Як повідомлялося, у Великій Британії вирішили, що російські "дипломати" не повинні переміщатися країною, як їм заманеться. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті