Російські військові намагаються влаштувати провокації на українсько-білоруському кордоні (перехоплення СБУ)

Військові РФ намагаються влаштувати провокації на українсько-білоруському кордоні. Про це свідчить перехоплення розмови двох рашистів, опубліковане СБУ 29 березня. 

"Ми в одному місті (у Білорусі. – прим. СБУ). Тут теж мутки мутять... Їздять на провокації, на всяку х**ню... Коротше, з цього боку провокують хохлів, щоб вони, типу, на Білорусь напали... Ну, щоб підключилися, напевно. Нас тисячі півтори тут приїхало", – розповідає рашист, який "гастролює" вздовж українського кордону.

Зазначається, що його співрозмовник у цей час воює на Донецькому напрямку і чекає, що підрозділ товариша перекинуть на підмогу саме сюди. Однак той спростовує: "Знову переїжджаємо з місця на місце. Кожен день переїзд! По всій Білорусії вже побували. Ми були в одному місті, зараз на кордоні з Польщею переїхали. Біля Польщі".

"Такі дії свідчать про те, що РФ не припиняє спроб втягнути Білорусь безпосередньо у війну проти України і робить це будь-якими способами", – підкреслює СБУ.

Раніше повідомлялось, що воєнна розвідка України контролює ситуацію с можливим розміщенням РФ ядерної зброї на території Білорусі.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті