Російські військові дедалі частіше здаються в полон на Авдіївському напрямку - Штупун

Російські військові за останні дні стали частіше здаватися в український полон на Авдіївському напрямку. Про це повідомив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону 25 листопада.

"Окупанти почали здаватися в полон. Вчора на Донеччині три особи "вибрали життя", ще є інформація, що сьогодні вночі ще до десятка окупантів здалися в полон", - сказав Штупун.

Він додав, що російські війська зменшили кількість авіаударів вчетверо у порівнянні з позаминулою добою, але активність піхоти залишається високою. Бронетехніку загарбники задіюють рідко, бо дуже багато втратили її під час "третьої хвилі наступу", яка почалася декілька днів тому.

"Українські захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Ворог безуспішно вів наступальні дії східніше Новокалинового, в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Первомайського. Відбито 30 атак", - зазначив речник. 

Як повідомлялося, На Донеччині обстрілами рашистів пошкоджено майже 20 будинків, знищено дві автівки.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті