Російські попи запропонували законодавчо визнати українців "малоросами" і "субетносом російського народу" 

Представники російського православного духовенства запропонували законодавчо визнати українців "малоросами" і "субетносом російського народу". Про це йдеться в "наказі" Всесвітнього російського народного собору, текст якого було опубліковано на сайті РПЦ. 

"Росії слід повернутися до існуючої понад три століття доктрини триєдності російського народу, згідно з якою російський народ складається з великоросів, малоросів і білорусів, які є гілками (субетносами) одного народу, а поняття "русскій" охоплює всіх східних слов'ян - нащадків історичної Русі", - йдеться в документі.

"Доктрина триєдності повинна отримати законодавче закріплення, ставши невід'ємною частиною російської системи права", - заявили російські попи.

Як повідомлялося раніше, у "наказі" Всесвітнього російського народного собору агресія проти України проголошується "священною війною", а вся територія сучасної України зоною виняткового впливу Росії.

Документ було схвалено під час соборного з'їзду, який відбувся 27 березня в Храмі Христа Спасителя в Москві під головуванням патріарха Кирила (Гундяєва). Всесвітній російський народний собор - це громадська організація, головою якої є головний поп РФ Кирило (Гундяєв). 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті