Російські окупаційні війська за добу випустили по Херсонщині майже 90 снарядів

Російські окупаційні війська за добу здійснили 21 обстріл Херсонської області, випустивши 88 снарядів. Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін 19 лютого.

"За минулу добу противник здійснив 21 обстріл, випустивши 88 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів і БПЛА. По місту Херсон ворог спрямував 16 снарядів", - написав він y Telegram.

Російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області та припортову інфраструктуру міста Херсон.

Унаслідок ворожих обстрілів за минулу добу постраждалих не було.

Також сьогодні зранку росіяни обстрілюють Херсон. У місті лунають вибухи, повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

"Херсон під ворожим вогнем! Кілька вибухів пролунали у прибережних зонах. Будьте обережні! Перейдіть до більш безпечних місць!", - йдеться в повідомленні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті