Російські окупанти за минулу добу вбили та поранили 20 мешканців Краматорська на Донеччині

Російські окупанти минулої доби вбили трьох мирних жителів Донецької області. Про це 2 лютого у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 1 лютого росіяни вбили 3 мешканців Донеччини – у Краматорську. Ще 22 особи в області отримали поранення", - написав чиновник.

У Краматорську після ракетного удару рашистів не лише загинули троє людей. Ще 17 мирних жителів отримали поранення.

Всього з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну окупанти вбили 1342 та поранили 2961 мирного жителя Донецької області. Як зазначив Кириленко, зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Волновасі та Маріуполі.

Нагадаємо, раніше Кириленко повідомляв, що загиблих внаслідок удару в Краматорську все ж таки двоє - одного мирного жителя вдалося реанімувати.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті