Російські окупанти навіть у другу чергу не розглядають вугільну промисловість Донбасу як перспективну галузь 

Російські окупанти навіть у другу чергу не розглядають вугільну промисловість Донбасу як перспективну галузь. Це випливає із заяви Так званого голови "Донецького республіканського відділення "Деловой России" Геннадія Гальчука, який назвав шість галузей промисловості Донбасу, що заслуговують на увагу бізнесу. 

Місцеві журналісти нагадали, що раніше віцепрем'єр уряду РФ назвав металургію і важке машинобудування основними точками зростання в республіках Донбасу і попросили товариша Гальчука доповнити цей короткий список перспективних для окупованого Донбасу галузей.

"Додатковими точками зростання для Донецької та Луганської Народних Республік можуть стати хімічна, фармацевтична, легка і харчова промисловість, а також виробництво меблів, паперу та паперових виробів", - заявив він.

Таким чином, вугільна промисловість окупованого Донбасу навіть у другу чергу не розглядається як "точка зростання" і перспективна галузь. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті