Російські окупанти йдуть з ліній оборони в Херсонській області, залишаючи замість себе опудала

Окупанти залишають лінії оборони на Херсонщині. Про це з посиланням на своїх агентів повідомив військовий рух українців і кримських татар "Атеш" у своєму Телеграм-каналі 17 червня.

"Наші агенти повідомляють, що рашисти залишають тилові оборонні рубежі в Херсонській області. Замість себе вони залишають такі ось опудала (не надто від них відрізняються, чесно кажучи), – сказано в повідомленні. – Припускаємо, що ці російські військові відправляються у фронтові райони. Ймовірно, будуть використовуватися як резерви".

Партизани наголошують, що відхід окупантів дасть їм змогу працювати більш відкрито і наносити більш чутливі удари по їхніх тилах.

Раніше повідомлялося, що окупанти потерпають від холери на Херсонщині та в Криму, є смертельні випадки.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті