Російські дзюдоїсти, включаючи офіцерів збройних сил РФ, зареєстровані для участі у чемпіонаті світу-2023

Російських дзюдоїстів, у тому числі офіцерів збройних сил РФ, зареєстрували для участі у чемпіонаті світу-2023. Про це повідомило видання "TRIBUNA.com" 29 квітня.

На офіційному сайті IJF (Міжнародна федерація дзю-до) їх команда називається "Індивідуальні нейтральні атлети", – сказано в повідомленні. – До заявки на чемпіонат світу увійшли 11 атлетів, серед яких 8 чоловіків та 3 жінки.

Підкреслюється, що в заявці зареєстровано щонайменше 7 представників ЦСКА, серед них: Ніяз Ільясов – старший лейтенант ЗС РФ (ЦСКА), Тамерлан Башаєв – старший сержант ЗС РФ (ЦСКА), Міхаїл Ігольніков – прапорщик ЗС РФ (ЦСКА), Інал Тасоєв – прапорщик ЗС РФ (ЦСКА), Александра Бабінцева – лейтенантка ЗС РФ (ЦСКА), Мадіна Таймазова – прапорщиця ЗС РФ (ЦСКА), Сабіна Гільязова – ЦСКА.

Уточнюється, що заявка з'явилася на сайті IJF майже одразу після публікації рішення Міжнародної федерації дзюдо про допуск до міжнародних змагань російських і білоруських спортсменів.

"Нагадаємо, у заяві IJF сказано, що росіян та білорусів допустять лише після перевірки", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що міністерство молоді та спорту України офіційно заборонило українським спортсменам брати участь в одних змаганнях із росіянами та білорусами.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті