Російські "чмобіки" різко збільшили кількість скарг на своє становище на фронті

Російські мобілізовані різко збільшили кількість скарг на своє становище на фронті в Україні. Про це повідомляє Телеграм-канал "Вёрстка".

Згідно з повідомленням, за місяць військовослужбовці з 16 регіонів РФ записали відеозвернення про погану підготовку, відсутність спорядження та «м'ясні штурми».

З початку лютого в мережі почали масово з'являтися відеозвернення мобілізованих росіян. За підрахунками «Вёрстки», за місяць такі звернення записали військовослужбовці щонайменше з 16 регіонів.

7 березня мобілізовані з трьох регіонів РФ - Іркутської та Новосибірської областей, і навіть з Красноярського краю, поскаржилися путіну, що їх «відправляють на забій». Це вже третє звернення військовослужбовців полку 1439 до президента РФ.

Також 7 березня у мережі з'явилося звернення мобілізованих із Калінінградської, Мурманської та Архангельської областей. Вони озвучили аналогічні скарги – погрози командування, відправлення на смертельні штурми та проблеми із постачанням.

6 березня мобілізовані з Білгородської області, які перебували у територіальній обороні, поскаржилися на відправку «штурмувати села» в Україні без підготовки.

4 березня мобілізовані з Краснодарського краю виклали звернення, в якому розповіли, що їх без підготовки відправляють на «безглузді штурми» на Донеччині.

4 березня мобілізовані з Оренбурзької області попросили путіна розібратися з проблемами. Список скарг аналогічний - "беззаконні накази", відправка на штурм без підготовки, відсутність спорядження.

3 березня в телеграм-каналах з'явилося звернення до путіна від мобілізованих з Мордовії та Марій Ел. Вони повідомили, що їх без документального оформлення прикріпили до луганських військових, після чого без підготовки відправили на штурм.

А в лютому звернення записали мобілізовані з Омська, Тиви, Самари, Татарстану, Іркутської області, Башкортостану, Марій Ел, Калінінградської та Оренбурзької областей.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті