Російська влада заявила про атаку "шахедами", "Вампірами" і "Ураганами" семи областей і Краснодарського краю, де горить НПЗ

Безпілотники атакували сім областей РФ, а також Краснодарський край у ніч на 17 березня, а вранці снаряди РСЗВ "Вампір" і "Ураган" атакували Бєлгородську область. Про це повідомили міноборони РФ, губернатори областей, росЗМІ та місцеві Телеграм-канали 17 березня.

"Черговими засобами ППО 35 БпЛА перехоплено і знищено над територіями Московської (4 БпЛА), Бєлгородської (3 БпЛА), Калузької (2 БпЛА), Орловської (1 БпЛА), Ростовської (1 БпЛА), Ярославської (4 БпЛА) та Курської (3 БпЛА) областей, Краснодарського краю (17 БпЛА)", - пише міноборони росії.

Пізніше відомство повідомило, що близько 8:00 за московським часом також дев'ятьма снарядами реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір" і трьома снарядами реактивної системи залпового вогню "Ураган" обстріляли Бєлгородську область.

Російські ЗМІ та Телеграм-канали повідомили, що внаслідок обстрілу в місті Слов'янськ-на-Кубані Краснодарського краю почалася пожежа на нафтопереробному заводі (див. відео). 

"Нафтопереробний завод у Слов'янську-на-Кубані цієї ночі зазнав масованої атаки українських БПЛА", - йдеться в одному з повідомлень.

Є неофіційна інформація про одного пораненого співробітника, а також про те, що один співробітник заводу під час влучання нібито помер від серцевого нападу.

Про пошкодження на лініях електро- і газопостачання в Бєлгородській області повідомив її губернатор В'ячеслав Гладков

Що стосується Курської області - губернатор Роман Старовойт уточнив, що знову обстріляли селище Теткіно.

Раніше губернатор Бєлгородської області заявив про черговий обстріл Бєлгорода і пожежу на промисловому підприємстві.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті