Російська атака на Львівщині була на підземне сховище газу, але критичних наслідків не мала - "Нафтогаз"

На заході України внаслідок атаки з боку РФ є пошкодження нфраструктуру одного з українських підземних сховищ газу (ПСГ). Про це повідомив "Нафтогаз" з посиланням на голову правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова 24 березня.

"Ворожою атакою пошкоджено інфраструктуру одного з українських ПСГ.  Це не вплине на газопостачання українцям, критичних наслідків немає", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Олексій Чернишов  під час виїзду на місце влучання завив, що атака не вплине на постачання блакитного палива українським споживачам.

"Всі номінації замовників послуг зберігання та бронювання потужностей також продовжують виконуватися в повному обсязі. Ситуація під контролем наших спеціалістів та всіх залучених служб", –  повідомив Олексій Чернишов.

Як повідомлялося, у Львівській області вранці 24 березня РФ “шахедами” і ракетами атакувала обʼєкт енергетичної інфраструктури, спалахнула пожежа. Пізніше російські війська вдруге за ранок 24 березня ракетами “Кинджал” атакували об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті